La vârsta de 4 ani am intrat în domniul artei ca și dansator, activitate pe care am urmat-o cu pasiune timp de 9 ani. Am studiat percuție și pian la liceul de muzică “George Enescu”, apoi am fost admis la facultatea de actorie din cadrul universității “Hyperion”. Am obținut ulterior diploma de regizor după finalizarea programului de masterat “Regie de film”, iar in prezent ma apropii de anul terminal al masteratului de “Realizator TV”. Sunt mândru să spun că sunt actor, regizor, muzician și dansator și ma aflu, astfel, într-o lume la care am visat de mic copil. Încă de când am dat startul unei cariere în acest domeniu, am înțeles cât de importantă este activitatea publică, însoțită de o imagine impecabilă. În urma unei lungi căutări, nu am gasit nicio agenție care să mă ajute în această direcție. În consecință, din propria-mi dorință și necesitate, am hotărât să preiau eu inițiativa de a face acest lucru. Sunt fericit că-mi pot ajuta colegii și le mulțumesc pentru că au încredere în mine.” - Dragoș Onisei, fondator

 

 

3DCu-R

Artistic PR este unica agenție din România destinată promovării online a imaginii tinerelor talente, cât și a profesioniștilor din domeniul artei.

Dacă, înainte, notorietatea ți-o dobândeai prin intermediul a diferite cărți, reviste și alte publicații, acum, Era Cibernetică îți facilitează șansa de a-ți face cunoscut talentul punându-ți la îndemână cea mai accesată cale de informare la nivel mondial: Internetul.

Astfel, noi venim în ajutorul vostru și vă oferim serviciile noastre complete în vederea unei promovări online profesionaliste a tot ceea ce ține de imaginea și cariera voastră artistică.

Vă deschidem conturi, pe care le vom administra lunar, pe site-urile de informare și socializare IMDb, FaceBook, LinkedIn, About.Me. În cazul în care clientul are conturi deja existente pe aceste site-uri, sau chiar și pe altele care nu sunt incluse în pachetul nostru, le putem prelua, actualiza și gestiona, artistului ramânându-i mai mult timp pe care să-l aloce carierei.

De asemenea, oferim si un pachet extra care poate include oricare dintre următoarele: montaj Demo Reel, sesiune foto cu un fotograf profesionist specializat pe Headshots (poze de profil),  creare WebSite personal, creare blog, cărți de vizită, logo-uri.

Suntem convinși că promovarea online este cea mai importantă pentru maximizarea reputației și în egală măsură pentru dezvoltarea carierei artistice, căci cu un singur click poți trece orice granița într-o milisecundă, iar șansele ca tu să fii ales pentru proiectul dintotdeauna visat, sunt nenumărate.

Vă dorim foarte mult succes în urmarea acestei frumoase cariere, iar ca succesul voastru sa fie garantat, noi suntem pregătiți să vă construim o imagine online impecabilă și să informăm lumea despre activitățile voastre artistice !